Markarbeten i form av att anlägga utomhusgym

Markarbeten i form av att anlägga utomhusgym

Hejsan på er

Ni som läser min blogg vet att jag jobbar med markarbeten av olika slag och just nu håller vi på med ett väldigt roligt projekt i Östersund, nämligen ett utomhusgym. Att göra markarbeten i form av olika parker och trädgårdar gör vi ganska ofta, men just sådana här uppdrag är inte lika vanliga så därför är det också väldigt roligt. Sen gillar jag ju själv att träna både utomhus och på gym inomhus så därför tycker jag det är en väldigt bra sak att lägga pengar på. Det är ett bra sätt att uppmuntra människor till att röra på sig och vara mer aktiva. Så nyttigt också att träna ute och speciellt nu när det bästa alternativet kanske inte är att trängas inne på ett gym.

Vi är ett team med anläggare som jobbar tillsammans på detta uppdraget och det är också kul. Förra jobbet jag gjorde var jag själv på för att det var lite mindre och så är det ju ibland. Det är så bra med detta jobbet att man både får jobba själv ibland och ibland är man flera kollegor som gör ihop. Att manövrera en grävmaskin är en utmaning men jag gillar att utmana mig själv och även att utmana normer. Det är inte så vanligt med kvinnliga grävmaskinister men någon måste ju våga göra annorlunda tänker jag.

Just nu är det lunchrast och jag kan sitta ute i solen och äta min matlåda, såna dagar njuter man ju extra mycket. Jag älskar verkligen att bo i Östersund och kommer nog aldrig att flytta här ifrån. Jag unnar verkligen alla att hitta en plats man känner sig så hemma som jag gör här för det är så värdefullt. Nu ska jag ta och äta färdigt och sen bara njuta av att ha sol i ansiktet en stund till innan jag ska sätta mig i grävmaskinen igen. Kram på er!


Kommentarer är stängda.