Måla om invändigt och utvändigt

Måla om invändigt och utvändigt

God dagens bloggen! Idag kom jag att tänka på en sak som jag måste åtgärda direkt. Mitt garage är sen många år tillbaka ombyggt till lite av ett fritidsrum med en del träningsutrustning och ett pingisbord. Men väggarna ser helt förskräckliga ut och jag har länge tänkt anlita en målare i Karlskoga men det har inte blivit gjort. Jag har känt att de varit lite onödigt att bara anlita en målare för att måla om inne i garaget men nu har det faktiskt blivit läge att måla om utsidan av huset också så då lär jag behöva en målare. Då passar det utmärkt att även få insidan ommålad också, så det blir lite av två flugor i en smäll. Så här i sommartider så vill man gärna ha ett fint hus och har man ett vitt hus så vet man att under vintern och hösten så blir kåken väldigt smutsig. Nu säger jag inte att man ska måla om huset en gång om året, oftast brukar jag bara köra en omgång med tvätten runt kåken. Dock var det några år sedan som det slängdes på lite ny färg så det är lite läge om man säger så. I övrigt så är det en fantastisk dag med strålande väder och frågan är om man inte skulle ta ut hantlarna från garaget och köra ett pass ute i trädgården när jag kommer hem från jobbet. Det är visserligen svalt och skönt nere i mitt lilla träningsrum men när det är sånt här väder så är det väldigt svårt att motstå. Idag är det ett överkroppspass planerat och då använder jag nästan bara hantlar så jag behöver inte bära ut så mycket utrustning för att kunna träna. Först och främst ska jag dock ringa en målare och sen är det några timmar kvar av den här arbetsdagen innan jag får gå hem.


Kommentarer är stängda.